Kirjatori

Kirjatorilla luoemme kirjoja, teemme niistä pieniä ajatusten herättelytehtäviä ja suosittelemme niitä toinen toisillemme. Lopulta meillä on koossa uuden tarinan kirjoittajan käsikirja. Hyvän johtajan käsikirja.

Vaihdamme kirjoja ohjelman aikana kolme kertaa, joten jokainen lukee neljää kirjaa. Hiljainen dialogi. Lopuksi jokainen saa oman kirjansa takaisin. Siksi kannattaa kirjoittaa sisäkanteen oma nimi ennen kuin kirjan antaa eteenpäin.

Tehtävä 1. Deadline 18.2.

Kirjoita kolme ajatusta johtamisen uudistamiseen kirjasi innoittamana.Kirjoita ensin nimesi, kirjan nimi ja kirjoitaja ja alle vastauksesi. Erillistä tallennusta ei tarvita.

Tehtävä 2. Deadline 11.5.

Laadi saamasi kirjan inspiroimana 5 ohjetta kuinka johtaa oganisaatiota kohti avointa tiedonjakokulttuuria ja keskinäistä kannustamista.

Tehtävä 3. Deadline 23.8.

Edellinen lukija laati kirjan pohjalta viisi ohjetta organisaation johtamiseen kohti avointa tiedonjakokulttuuria. Ohjeiden noudattaminen vaatii todennäköisesti jonkin verran harjoittelua ennen kuin se onnistuu sujuvasti. Tällä kierroksella tehtävänä on laatia kuhunkin ohjeeseen sopivia harjoitteita. Ota siis pohjaksi edellisen lukijan tuottamat ohjeet ja laadi niihin sopivia treenejä.

Tehtävä 4. Deadline 25.10.

Muodostakaa kolmen hengen joukkue. Ilmoittakaa joukkueenne ja teillä työstettävänä olevat kirjat Trellossa olevalle listalle.
Ottakaa työn alle teillä kolmella olevat kirjat. Katsokaa mitä niiden innoittamana on tähän mennessä Kirjatoreilla tuotettu. Jalostakaa kaiken aineiston ja omien ajatustenne pohjalta blogikirjoitus Tulevaisuuden johtajuudesta. Otsikoikaa kirjoituksenne sopivasti ja julkaiskaa se blogin etusivulla viimeistään 24.10.2016.Tästä klikkaamalla kirjatorille!

6 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kenellähän oli viime kierroksella (tehtävä 2) kirja "Mike Carson: Manageri"?

  VastaaPoista
 4. Myöskään Introvertit-kirjasta ei löytynyt vielä ohjeita (tehtävä 2)...

  VastaaPoista
 5. Maktubinkaan ohjeet eivät ole ilmestyneet

  VastaaPoista
 6. Tehtävä 4 on hieman haasteellinen, jos edelliset kirjan haltijat eivät ole tuottaneet tekstejä Kirjatorille. Tehtävässä lukee, että "Jalostakaa kaiken aineiston ja omien ajatustennen pohjalta blogikirjoitus". Jos siis aineistoa ei ole, korostuu omat ajatuksenne :) Kerätkää kolmen kirjan herättämät ajatukset ja kootkaa niistä yksi yhtenäinen teksti blogiin.

  VastaaPoista